culinaire
zaken
.nl
Chilibonen met shoarmareepjes en bleekselderij
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
400
5
3
2
-
-
gram
gram
stengel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
boon (Chili-,blik)
shoarmavlees
selderij (bleek-)ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
olie ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
Berei-
ding
Verhit de olie in een wok en roerbak de reepjes in 3 minuten lichtbruin. Bak de selderij even mee en voeg de bonen met de saus toe. Laat het gerecht, afgedekt, zachtjes in 8 minuten door en door heet en gaar worden. Maak intussen de tomaten schoon en snij ze in partjes. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en schep de partjes tomaat erdoor.
Voedings-
waarde
Energie1799 KiloJoules
428 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
63 gram
38 gram
67 gram