culinaire
zaken
.nl
Biefstuk (duitse) met uiringen en verse kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
40
4
1
-
-
gram
gram
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
kaas (room-,kruiden)
boter (room-)
biefstuk (Duitse-)
ui ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de ui in ringen. Laat de boter in een koekepan op een hoog vuur lichtbruin worden en wacht tot het schuim bijna is weggetrokken. Bak de uiringen 3 minuten in de hete boter. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Bak de biefstukjes in de hete boter gaar naar keuze: * rauw: 1 minuut aan elke kant * rood: 1.5 a 2 minuten aan elke kant * rose: 2 a 3 minuten aan elke kant * doorgebakken: 3 a 4 minuten aan elke kant Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg de uiringen met daarop de verse roomkaas op de biefstukjes en laat de kaas een beetje smelten. Direkt serveren.
Voedings-
waarde
Energie721 KiloJoules
172 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
2 gram
1 gram