culinaire
zaken
.nl
Zuurkool met ananas en rozijnen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
3
2
2
1
1
-
-
zakje
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
takje
naar smaak
naar smaak
kool (zuur-)ingrediënt info
prei
ananas (stukjes) ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
sherry
gember (poeder) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Prei in dunne ringen snijden. Wassen en laten uitlekken.
In pan doen: prei, rozijnen, zuurkool, ananas met sap, sherry en gemberpoeder. Met deksel op pan circa 10 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout, peper, gemberpoeder. In schaal scheppen. Peterselie erboven fijnknippen.
Voedings-
waarde
Energie352 KiloJoules
84 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
1 gram
2 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.