culinaire
zaken
.nl
Tomaten gevuld met mueslikaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
4
2
2
1.50
200
200
12
10
-
-
eetlepel
eetlepel
eetlepel
teentje
theelepel
gram
gram
stuks
takje
naar smaak
naar smaak
muesli
meel (paneer-)
boter (room-)
knoflook ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
kaas (oud)
kaas (Cottage Cheese)
tomaat ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Tomaten wassen. Van bolle kant kapje afsnijden. Met theelepel uithollen. Binnenkant bestrooien met zout en peper. Op bord omgekeerd laten uitlekken. Kapjes in stukjes snijden en in kom doen. Toevoegen: geraspte kaas, Cottage Cheese, muesli en basilicum. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie erboven fijnknippen. Door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten hoog opvullen. Paneermeel erover verdelen. Klontje boter erop leggen. Ovenschotel invetten. Tomaten erin zetten.
Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. In midden van oven in 20 minuten goudbruin laten kleuren.
Voedings-
waarde
Energie1715 KiloJoules
408 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
23 gram
4 gram