culinaire zaken .nl |
Kruidenmengsel (Chinees) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | China | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Kruidenmix | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 3 5 10 3 1 3 3 |
eetlepel theelepel theelepel stuks eetlepel sprietje eetlepel eetlepel |
kaneel (poeder) kruidnagel (poeder) koriander (zaad) anijs (ster-) anijs (poeder) sereh sereh (poeder) rasp (sinaasappel-) | ||
Berei- ding |
Hak de droge serehspriet fijn. Kneus het korianderzaad. Meng alle ingredienten goed door elkaar. Wrijf het vlees royaal in met het kruidenmengsel. Leg het 15-30 minuten koel en af gedekt weg, zodat de smaken wat kunnen intrekken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 240 KiloJoules 57 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 2 gram 5 gram |