culinaire
zaken
.nl
Sajoer Kerrie
(Gekruide groenten met kerrie en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
200
1.50
100
7.50
6
3
3
2
1
1
1
0.50
0.50
0.50
0.50
-
gram
gram
deciliter
gram
centiliter
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
kool (wit)
santen ingrediënt info
garnaal (Hollands,gepeld)
bouillon
wortel
aardappel ingrediënt info
ui ingrediënt info
kerrie (poeder)
knoflook ingrediënt info
sap (citroen-)
sambal oelek
laos (poeder)
komijn
djahe
ketoembar
zout
Berei-
ding
Snij de witte kool in kleine stukjes. Snij de boontjes in klein stukjes. Hak de knoflook fijn. Snij de wortelen in dunne schijfjes. Snij de aardappelen in blokjes van circa 2 centimeter.

Fruit in wat olie de ui, knoflook, ketoembar, laos, djahe, djinten, wat sambal en de garnalen. Voeg daarna de bouillon, groenten en de santen (Melk) toe. Laat dit zachtjes koken. Maak het verder af met wat zout en citroensap. De stukjes aardappel niet te zacht laten worden.
Voedings-
waarde
Energie998 KiloJoules
238 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
10 gram
3 gram