culinaire
zaken
.nl
Verse kapucijners met kaassaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
50
25
2
2
1
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
capucijner (vers)
kaas
boter (room-)
creme fraiche ingrediënt info
bouillon (kruiden-,tablet
peterselie ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Dop en was de capucijners. Rasp de kaas.
Berei-
ding
Kook de capucijners in circa 8 minuten in een laagje kokend water met een klontje boter gaar. Giet het vocht af. Voeg de creme fraiche en de kruidenbouillon toe en breng het gerecht aan de kook. Zet het vuur af, roer de kaas en peper en zout naar smaak erdoor. Strooi de peterselie erover.
Voedings-
waarde
Energie1833 KiloJoules
436 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
20 gram
0 gram