culinaire
zaken
.nl
Peren gevuld met roquefort
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
125
6
4
3
0.50
gram
eetlepel
stuks
stuks
zakje
kaas (roquefort)ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
peer ingrediënt info
ui (sjalot) ingrediënt info
waterkersingrediënt info
Berei-
ding
Schil de peren, verkruimel de roquefort en hak de sjalotjes fijn. Snij van iedere peer een klein plakje af, zodat hij rechtop kan staan. Snij nu iedere peer in de lengte door en schep het klokhuis eruit. Zodat er een holte ontstaat voor de vulling. Prak de roquefort en voeg de sjalotjes en de eetlepels van de mayonaise toe. Roer dit tot een stevige pasta. Vul hiermee de perehelften en voeg ze weer samen tot een geheel. Bestrijk nu de gevulde hele peren met een laag mayonaise. Steek tot slot een takje waterkers boven in de peer als pereblaadje. Zet de peren rechtop op een platte schaal en dien ze goed koud op.
Voedings-
waarde
Energie1843 KiloJoules
439 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
8 gram
4 gram