culinaire
zaken
.nl
Atjar Biet
(Rode bietjes in zuur)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
5
4
3
1
eetlepel
stuks
stuks
stuks
theelepel
azijn ingrediënt info
peperkorrel ingrediënt info
biet (gekookt) ingrediënt info
kruidnagel ingrediënt info
djahe
Berei-
ding
De bieten worden eerst goed schoongewassen. Daarna worden de bieten in hun geheel ruim een half uur gekookt tot ze gaar zijn. Laat ze koud worden, schil ze en snij ze in vierkante of ronde stukjes. De azijn met de djahe koken, laten afkoelen. Doe de bieten in een stopfles, doe er de kruidnagels en de peperkorrels bij. Giet hier de azijn over.
Voedings-
waarde
Energie180 KiloJoules
43 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
2 gram
0 gram