culinaire zaken .nl |
Ketan Goela Klappa (Witte kleefrijst met suiker en kokos) | |||
Soort gerecht | Banket en gebak | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Brood En Banket | Makkelijk | Rijst En Pasta | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 20 4 |
gram gram eetlepel |
rijst (kleef-) kokos (geraspt) suiker (basterd-,bruin) | ||
Berei- ding |
Kook de ketan als rijst gaar. Voel of proef of de ketan inderdaad gaar is. Verdeel de ketan in puddingschaaltjes en strooi er eerst wat suiker op. De suiker smelt en verspreidt zich. Strooi er daarna wat kokos over. Eet dit bij de koffie of de thee. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 294 KiloJoules 70 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 0 gram 0 gram |