Turkije 2005

In 2005 zo was besloten zou het allemaal anders gaan. Voor een aantal mensen in de vriendenkring zou dit het tienjarig Tsjechie jubileum zijn en dat moest gevierd worden. Hoe vier je zo iets? Je gaat off-road rijden in Turkije! Waarom off-road rijden in Turkije? 1. Het is leuk om te doen, 2. Turkije begint net als Tsjechie met een T, 3. In Tsjechie kan het in week 34 knap warm zijn net zoals in Turkije waar het in week 38 ook kan regenen.

Op dit moment moet er nog hard gewerkt worden aan het verslag, maar hier zijn al vast een paar leuke foto's om een beetje in de stemming te komen.
De verwachting is dat eind oktober de verhalen compleet zijn.

Was het verhaal van het voorgaande jaar nog opgebouwd rond het thema "In de ban van de Ring" ("The lord of the rings"), dit jaar zal het verhaal wederom thema-loos zijn. Het zal echter hier en daar wel een stukje persoonlijker zijn dan het verhaal van 2003. Ik hoop echter wel dat het verhaal ook dit jaar met net zoveel plezier gelezen wordt als de andere voorgaande jaren. Heb je op- of aanmerkingen, stuur het naar het e-mail adres onder aan deze pagina.

Zaterdag 17 september
Zondag 18 september
Maandag 19 september
Dinsdag 20 september
Woensdag 21 september
Donderdag 22 september
Vrijdag 23 september
Samenvatting

Terug naar de hoofdindex

marco.de.boer.otm@home.ict.nl