Weblog van Martin Volder
        

Limburgs paar wint 7 miljoen euro

door Joan van den Dungen

       MAASBREE, maandag - Het Limburgse echtpaar Cor en Gerda van der Heijden uit Maasbree kan het nauwelijks bevatten. Dit weekeinde won het de Jackpot van 7 miljoen euro, de hoogste prijs in de historie van de Postcodeloterij. Een familiefeest, want hun twee loten samen met zoon Wilburt (25) waren al goed voor 588.000 euro
.
       
Lottowinnaars
        "Nu kunnen we eindelijk onze droomvakantie gaan maken", zegt de kersverse multimiljonair Cor (53), EHBO-instructeur bij energiebedrijf Essent. "Een toertocht met een camper door Amerika, dat is altijd onze wens geweest." 

       De familie ontving de cheque zaterdagavond in Rotterdam na de voorstelling van de musical De Drie Musketiers van Henny Huisman. 
       "We hadden gerekend op twee keer 733 euro. De volgende kwam Winston Gerschtanowitz ons echter vertellen dat we 588.000 euro hadden gewonnen. En dan staat de volgende dag Henny Huisman plotseling met een cheque van nog eens 7 miljoen voor je neus!", aldus Cor.
       "Maar mijn werk zeg ik niet op", zegt de miljonair. "Ik vind het veel te leuk. Mijn vrouw heeft een klein confectieatelier. Zij blijft ook gewoon werken."
       De deelnemende straatgenoten met postcode 5993 GL mochten samen een bedrag van 3,7 miljoen delen. De rest van de 780 deelnemers in het dorp ontving ieder 733 euro.

Telegraaf, 3 november 2003



© Copyright 2005 Martin Volder. Click here to send an email to the editor of this weblog.
Last update: 26-12-2005; 23:22:20.