Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:19:31.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 3 oktober 2005

Goeie actie van Belcompany

Deze Sony W800i kostte me veertig euro plus een éénjarig Telfort 200 abonnement. Samen 252 euro. Goedkoper dan een los toestel. Op dat Telfort abonnement krijg je tien maanden lang tien euro korting omdat Belcompany 10 jaar bestaat. Ik kreeg tweehonderd belminuten per maand plus honderd 'bonus'-minuten (naar vaste nummers van 20 tot 08 uur). Het toestel is simlock vrij.

Inmiddels heb ik Marjolein blij gemaakt met mijn Telfort-simkaartje en de Canon Ixus camera die ik had ben ik ook al kwijt. Deze telefoon is ook een 2.0 megapixel camera. En een radio. En een mp3-speler. Die overigens làng niet zo lekker werkt als mijn iPod, maar ik kan de iPod wel wat vaker thuislaten. 'k Vind het een wonder van techniek... 't Apparaatje weegt maar 99 gram, afmetingen 100x46x18 mm en het vervangt voor mij dus mijn oude telefoon, mijn camera, m'n iPod (meestal dan) en een Walkman-radio die ik meestal ook in mijn tas had.

Naast het ingebouwde geheugen (38MB) krijg je er een geheugenkaart van 512MB bij. Da's wel voldoende voorlopig geloof ik. Er zit al een headset bij. En ik kon 'm ook aansluiten op mijn autoradio, in mijn auto hing al een kabeltje waarmee ik mijn iPod aansloot via de koptelefoonuitgang. Nou, dat werkt ook zo met deze telefoon. En zo hoor ik niet alleen mijn mp3'tjes maar ook de andere beller via de speakers van mijn autoradio :)

Misschien een tip voor wie toe is aan een nieuwe telefoon; ik wilde het niet voor mezelf houden :)
6:26:59 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: