Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:19:25.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 5 september 2005

Te veel teevee


eet smakelijk, komende vrijdag

Tv-kijken heeft iets gemeen met eten en drinken. 't Is veel fijner in kleine, smakelijke porties. Maarja. Dr is zoveel leuks. Ik pak de gids er bij en om te beginnen kruis ik al elke dag Big Brother aan, het Journaal en Barend & Van Dorp. En dan heb ik nog geeneens gekeken wat er verder op de menukaart staat. Opnemen kan, maar kijk ik het ooit nog terug?

Dit is wat verder op mijn lijstje komt:

Maandag
Om te beginnen mag ik de hilarische (niet iedereen vindt het grappig) serie Bring Your Husband to Heel niet missen. Da's om acht uur op BBC 2. Dan mis ik dus TV7, op hetzelfde tijdstip.
Nog zo'n dilemma: om negen uur op Canvas een documentaire over een "verbluffend experiment waarbij gepeste kinderen zelf de pestkoppen het zwijgen opleggen." Dan mis ik wel een realityserie over datende singles waar ik vast van zal genieten. Die wil ik eigenlijk ook wel zien..
Om half elf komen Barend & Van Dorp dus weer terug. Op dat moment begint ook een serie over Bureau Jeugdzorg. Een thema dat me nauw aan het hart ligt, dus BVD sla vandaag nog over.
Ook interessant: Schepper & Co, Deep Blue (BBC 1) en Daar ben ik weer. Maar je kan niet alles zien. Voor Battle for islam (22.00, BBC 2) zet ik toch maar de video.


De BBC zoekt maandag 'de ware ziel' van de islam.
Dinsdag
Twee nieuwe series over seks vandaag. Op RTL 5 begint om half negen de Nederlandse variant van Sex Inspectors: Beter in Bed. En de BBC laat zien hoe christelijke jongerenwerkers kinderen juist van seks willen afhouden: No Sex Please We're Teenagers. Da's om tien uur. Het halfuur daarvoor heb ik dan al What The Ancients Did For Us gezien.
Om tien uur kan ik ook kijken naar De Inbreker op Nederland 2. Twee ex-inbrekers laten zien dat een huis niet zo goed beveiligd is als de bewoners denken. Misschien ook wel leuk.

Woensdag
Stof (acht uur, Ned.3) sla ik dit seizoen over, zo boeiend vond ik het vorig seizoen niet. Wel leuke documentaires vandaag! Ik krijg de kans om de vorig jaar door de NCRV uitgezonden documentaire Communekind te zien (22.40, Canvas). Ik verheug me op de documentaire over de dood van Paul McCartney (middernacht, Ned.3). En in Profiel worden na een eerdere uitzending over Mohammed B. de drijfveren onderzocht van de andere leden van de Hofstadgroep. Interessant. Maar 't wordt tegelijk uitgezonden met Communekind..
Ook leuk: A Week of Dressing Dangerously (21.30, BBC 2). En Klem in de Draaideur (23.00, Ned.3).

Donderdag
Vanavond lijkt het me heerlijk om van Legally Blonde te genieten (20.30, Net5). De wekelijkse live-uitzending van Big Brother moet ik dan maar missen. Net als een nieuwe aflevering van Popquiz a gogo. Misschien heb ik na middernacht nog zin in de documentaire over Tetris op BBC 2 (00.20).

Vrijdag
Ik moet weten hoe het verder gaat in de Green Valley (20.30, BBC 2). Direct daarna (21.00, Canvas) deel 2 van een prachtige serie over Napoleon. Om tien over elf op datzelfde Canvas The Meaning of Life :) Het kostte God zes dagen om de aarde te scheppen, en Monty Python slechts 90 minuten "to screw it up".
4:23:03 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: