Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:19:14.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 25 juli 2005

Widgets

Wat is de vooruitgang op computergebied toch heerlijk. Neem nou die widgets die de Mac sinds een tijdje heeft. Handige programmaatjes die met één druk op de knop oproepbaar zijn, altijd bij de hand. Om effe snel iets op te zoeken, of van radiozender te wisselen, of een treinreis te plannen. En op Yahoo is nu een programma te downloaden dat daar weer honderden widgets aan toevoegt. En het leuke voor Windows-gebruikers is dat die datzelfde genot kunnen proeven. En daarom meld ik het hier even:


11:20:54 PM     |

Proefabonnement

Het voelt alsof ik een proefabonnement heb. Ze liet zich al een tijdje in de buurt zien. Liet zich graag aaien. Maar dit weekend overwon ze alle schroom en liep onbekommerd in een uit mijn openstaande voordeur. Ze schrok niet meer terug als ik een onverwachte beweging maakte. En toen ik gisteravond stond te bellen zag ik dat ze naar de bank wandelde, met een soepele sprong op een kussentje landde, een paar rondjes draaide - en tevreden ging liggen.

Voorlopig hou ik het proefabonnement aan, als de bezorging niet stokt tenminste. Maar dat zal wel niet, zo verzekerden poezenkenners me vandaag. "Je hebt 'r wat te eten gegeven? Daar kom je voorlopig niet van af!" :)

Toch laat ze zich gewillig naar buiten duwen als ik het welletjes vindt. Heeft haar eigen baasje ook nog wat aan 'r.
11:19:26 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: