Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:17:59.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 4 maart 2005

I love Veronica

Ik kwam op straat een Veronica-promotiejongen tegen. Een jongen, ja, The Times They Are A-Changin'. Hij wilde me een abonnement op het Veronica-blad verkopen. Maar ik houd het bij de VPRO-gids. Het is het enige blad met nog wat aandacht voor de radio. Ooit moest je als radiogek juist het Veronica-blad hebben. Ooit wilde ik alleen maar het Veronica-blad.

In 1991 ging ik weg bij Veronica. In het gebouw klonk toen al regelmatig de verzuchting: "Veronica is Veronica niet meer". Vooral de Jopen - Daalmeijer en Van de Reijden - kregen daarvan de schuld. Onder leiding van Van de Reijden stapte Veronica later uit het bestel en inmiddels zijn er een blad, een radiozender en een tv-kanaal die alledrie Veronica heten, maar niets met elkaar gemeen hebben. Eigenlijk is Lex Harding's 538 de meest rechtmatige erfgenaam.

Maargoed, ik ging dus weg bij Veronica. En Veronica had toen de merkwaardige gewoonte om je dan iets unieks mee te geven, een jaloersmakend afscheidskado. Je zou er bijna voor weggaan. Inmiddels heeft het uurwerk van dit collectors item het begeven. Maar dat maakt niks uit; it still turns me on..


11:26:36 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: