Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:14:49.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 29 oktober 2004

Pfrrrrrt!

Hilariteit vanmorgen op de redactie van Omroep Brabant. Een kunstenaar had in Den Bosch beschilderde dildo's en vibrators verspreid. Twee exemplaren waren op de redactie beland. Eén vibrator werd bij binnenkomst cadeau gedaan aan een collega - een relatiegeschenk. Een forse dildo werd gebruikt om voor de camera te poseren.

Best leuke, melige, kantoorhumor. Maar lang niet zo leuk als de streek die collega Karin Kamp laatst uithaalde. Karin, de internetcollega met haar milde maar heldere blik. Evenwichting. Subtiel en beschaafd.

Deze Karin had zich voorgenomen om het beeld een keertje grondig te verstoren. Tijdens een eenzame dienst, ze was met slechts één andere collega, wachtte Karin op het juiste moment. En liet zich op een ouderwetse scheetzak zakken... Een vet geroffel vulde de ruimte..
Hèhè!..

De arme collega hapte naar adem. Gatverdamme wat vies! Was dit Karin?? Hij wist niet hoe hij zijn geschoktheid moest verwoorden. Verbijsterd begon hij te schelden: Jij, vieze, vuile...! Tot scháterend genoegen van Karin..

Bezoek: Puur.
11:20:51 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: