Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:11:24.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 7 mei 2004

Junioren

Honger hoeven ze niet te krijgen. Als ze maar nuchter blijven...

cateraars Peter van Asten en Jos Schaeken

De jonkies van Omroep Brabant krijgen dit weekend ruim baan. Van zaterdagavond zes uur tot zondagochtend negen uur (moederdagontbijt!) hebben de jeugdigen de radiozender tot hun beschikking. Niet alleen intern een grote mond maar nu eens een keer een kwalitatief programma neerzetten, zeggen de leden van de Juniorclub zelf.

Nou is Omroep Brabant een beetje een bejaardenzender (hoewel we dat graag ontkennen). En daarom is iemand van dertig nog steeds Junior. Ik denk dat Eefke (23) zo ongeveer de jongste is.

Brabantse Nachten Zijn Lang, heet het. Het belooft een leuke show te worden met geweldige onderwerpen leuke gasten. Zo komt de naamgever van het programma, Arie Ribbens, naar de studio en ook Johan Vlemmix is van de partij. Verder: Sjaak Bral, Johan Verschuuren, Arjen Segers, Dirk, Radio Donna, hoeren, Tom en Michiel, de brandweer, moederdagontbijt, Kristian en Marielle, prijzen, de dance-encyclopedie, zweefvliegen, de vrouwenhamer, het studentensongfestival en nog veeeeeeeeeel meer! Luisteren dus :)
8:23:30 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: