Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:08:31.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

dinsdag, 20 januari 2004

Ruud de Wild

Niet voor Tiscali-klanten.
7:54:10 PM     |


Ruud de Wild

Identiteitscrisis?

  • "Ik was 538 en ik ben 538. Dat gaat er niet meer uit!"
  • "Ervaring leert dat je geen BNN-er wordt. Dat ben je. En dat zal je ook altijd blijven."

4:21:59 PM     |

Zen...

...en het einde van de wereld. Uitkijkend over het universeel erfgoed (Unesco) Nationaal Park Caldera de Taburiente:

In onze wereld heeft alles een eigenaar. Mijn huis, de stoep, de snelweg, de bomen langs de weg. Een boom is niet van die boom, en al zeker de grond niet waarin-ie wortelt. Bossen zijn aangeplant en worden onderhouden. Dieren worden uitgezet en afgeschoten; bomen aangeplant en omgezaagd. De mens wikt en beschikt.

Maar dit imposante gebied op La Palma reguleert zichzelf sinds mensenheugenis en ver daarvoor. Pas na dertig miljoen jaar, rond de eeuwwisseling, kwamen hier mensen. Gelukkig zijn zij er niet in geslaagd de natuur hier te onderwerpen. Dertig miljoen jaar bestaat dit eiland dus. Al die tijd ademt, leeft dit gebied. Slierten nevel hangen tussen de bomen, het water drupt van de takken. Hier hoor, voel en ruik je alleen natuur. Natuur en... een indrukwekkende stilte... (luister maar...)
12:12:30 AM     |


Senegal

Jongnieuws verbaast zich weer over de verslaggeving van Omroep Brabant, die de provinciegrenzen soms ver overschrijdt. "Zou het niet beter zijn als de regionale omroep zijn mensen inzette om nieuws over en in de provincie te vergaren?"
12:04:56 AM     |


Last in...

Het is bekend dat bij RTV Rijnmond talloze mensen op straat komen te staan. Alleen, nog niet bekend is wie. De dagen zullen tergend langzaam verlopen voor de collega's in Rotterdam. Pas op 1 februari wordt duidelijk wie kan blijven, en wie niet. En helaas, als je jong, enthousiast en talentvol bent, is de kans groot dat je in deze slechte arbeidsmarkt op straat komt te staan. En je verzuurde en gemakzuchtige collega, ..die zal wel mogen blijven. Wrang. Lees erover op de weblog van de gewezen hoofdredacteur van Radio Rijnmond, Laurens Borst.
12:04:48 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: