Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:08:28.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 5 januari 2004

Radiogek

Na mijn geschamper op de radiogekken in deze wereld, moet ik toegeven dat ik zelf door het virus bevangen werd toen ik het laatst ingescande Free Radio Magazine bekeek: dat van maart 1986. Met de programmering van Transatlantic Radio - op zondagmiddag en zondagavond had ik daar een programma. Achttien jaar was ik toen...

Bevangen door nostalgie dook ik in een doos en diepte herinneringen op. Een sweater van Octaaf bijvoorbeeld, de Amsterdamse piraat waar ik kort daarna naartoe ging en waarover ik eerder al schreef. Morgen nog wat andere foto's.


9:29:18 AM     |


Boodschappers

Voor wie het nog niet wist legt TVformats uit waarom commerciele zenders zich richten op de doelgroep "boodschappers 20-49 jaar" en waarom met ouderen nauwelijks of geen rekening wordt gehouden. Ze zijn niet interessant voor adverteerders. "De ouderen (50+) zijn bijzonder merktrouw en hebben hun keuze voor bier en ook een bank of verzekering op basis van de opgedane consumentervaring al jaren vast liggen." Het Algemeen Dagblad schreef het september vorig jaar ook: "Ouderen zijn merkvast: eenmaal een Opel, altijd een Opel." En, voegde de directeur van een mediabureau er aan toe: "ze kijken toch wel, wat je ze ook voorschotelt. Dat klinkt lullig, maar zo is het wel. Ze kijken gewoon ontzettend veel tv."
4:28:24 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: