Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:06:17.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

donderdag, 13 november 2003

Dossier Grime

Wel eens in een lift voor de spiegel gestaan onder veel te felle ijskoude tl-verlichting? TV-presentatoren zouden er onder de lichtkanonnen van een studio nòg afschrikwekkender uitzien als ze niet waren geschminkt. Omroep Brabant heeft daarom een grime. En vlak daarnaast nog één. En ze zijn beiden toegankelijk met één en dezelfde sleutel die op een vaste plek ligt. Meestal. Want soms is die sleutel heel even 'zoek'..

Verzonden:     dinsdag 11 november 2003 15:04:33
Aan:   Iedereen
Onderwerp:      Wie heeft de sleutel van de grime???

De grime is de enige ruimte waar je enige privacy hebt. De deur kan op slot. En er zijn geen ramen. Ideaal bijvoorbeeld als je als vrouw wilt kolven. Maar, er was niemand aan het kolven.

En de sleutel bleef uren weg. Om 'ineens' weer terug te keren op z'n vaste plek.

En toen rook uw webmaster een primeur. Een vette rel misschien wel! Hij werd bevangen door scoringsdrift. 'Dossier Grime': hij zag het al voor zich, een co-produktie met een populair weekblad. Uw webmaster stelde een ijzersterk team samen. Hij verzekerde zich van de expertise van receptioniste Nettie en catering-collega Shirley.


speurneus Nettie

Ons diepgaande onderzoek bracht onthutsende aanwijzingen aan het licht. Een vers verlaten.. stretcher. En naast dat matras een deken: 'Made in Weert'.


speurneus Shirley

Het complete dossier, waaronder een dampende reconstructie, inclusief namen en rugnummers, is af. Maar helaas. Het blijft nog even onder de pet. Juridisch gezien is dat verstandiger, zo hoorden we uit Best.
3:05:00 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: