Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:06:39.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 10 november 2003

De dupe

Elk voordeel hep zn nadeel. De politie hield dit weekend uitgebreide controles op de snelwegen rond Rotterdam en Den Haag. Niet om hardrijders te betrappen of de technische staat van auto's te controleren. Het was de bedoeling om hooligans af te schrikken. Supporters van Ajax en Feyenoord zouden uit zijn op een confrontatie. Er werden wat honkbalknuppels en andere attributen in beslaggenomen. Voetbalfans zonder kaartje werden teruggestuurd. En er ontstonden files. Lange files. Heel veel mensen werden daar de dupe van. Laurens Borst stond in de file en schreef er een stukje over.
2:09:02 PM     |


Minder mistroostig

Eén en al treurigheid zie ik als Peer 's ochtends binnenkomt. Een mistroostige blik: wat een ellende dattie weer zijn bed uit moest. Peers treurnis is zo over de top (hoewel toch zeker niet gespeeld) dat mijn lachspieren het meestal niet houden. En gelukkig maakt dat bij Peer dan even een glimlach los. Even maar. Want het leven is geen lolletje zo vroeg op de ochtend.

Aan Peers gemoedstoestand is 's ochtends niets veranderd. Maar sinds kort oogt hij wel minder mistroostig. Wat een nieuwe look al niet kan doen.
8:13:37 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: