Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:05:11.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

donderdag, 9 oktober 2003

Kalverliefde

-Eindelijk! -Ja liefste, héérlijk! -Oef, jouw bùmpers.. -Oh lieverd, jouw pràchtige koplampen..
2:34:16 PM     |


Aiaiai...

Een pijnlijke fout op Omroep Brabant TV. Net als veel andere media heeft de tv-zender draaiboeken voor calamiteiten die je aan ziet komen. Zoals het overlijden van prinses Juliana. Op zo'n moment schort de zender de reguliere programmering op. En dat wordt dan toegelicht in een scroll. Die tekst is vantevoren al bedacht, hij staat zelfs klaar in het computersysteem. Zo voorkom je fouten als het eenmaal zover is. Heel pijnlijk alleen, als die tekst ten onrechte door het beeld rolt. En dat gebeurde gisteravond. Tussen half elf en even na half twaalf zagen kijkers in Tilburg en omgeving de tekst drie keer boven in beeld langskomen. De computer dacht dattie een verwijzing naar OB Teletekst in beeld bracht. Er zijn maatregelen genomen zodat dit nooit meer kan gebeuren, zo is bezworen. Hoofdredacteur Jan Kriek heeft via de RVD verontschuldigingen aangeboden aan het Koninklijk Huis.
10:43:34 AM     |


Navels

"De afgelopen zomer waren de meisjesnavels onontkoombaar. Als je, gezeten op een terras, aan een serveerster een bestelling opgaf, sprak je die in op haar navel." Wim de Bie op zijn Bieslog.
9:13:17 AM     |


Het uitstellen van verlangens

"Wist je dat van de mannen tussen de 25 en 70 jaar die een niet natuurlijke dood sterven zelfmoord de meest voorkomende oorzaak is? Dat is zeer verontrustend. De regering vergeet de zorg voor het brein." Aan het woord is psychiater Jacques van Hoof, in het Eindhovens Dagblad. De man die ontdekt heeft wat hét belangrijkste verschil is tussen mens en dier: wij kunnen onze verlangens uitstellen. En daardoor zijn we, om maar es wat te noemen, betere liefdespartners dan apen. "Een aap wil meteen vrijen, wij kunnen ook genieten van een diner en een goede film vooraf." ED (gratis inloggen) | ook hier
6:54:35 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: