Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:56.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 1 oktober 2003

Kim Wilde

Ze is 43; bijna 44 zelfs. Op 18 november is ze jarig. Schorpioen dus. Vroeger had ze nul uitstraling. Nu is ze sexier dan ooit.

Kim Wilde: "Alles, was Madonna macht, hat sie von mir!"
3:17:47 PM     |


Mooie klus voor Hanja

Het zal ongetwijfeld een betoverend gezicht zijn. De feëeriek verlichte ijssculpturen die vanaf  15 november te bewonderen zijn in het centrum van Eindhoven. Gezien haar reputatie lijkt de openingshandeling me een mooie klus voor de nieuwe Commissaris van de Koningin.
2:54:39 PM     |


Peuter rijdt auto's in de prak

Zijn moeder stond in de keuken te praten toen ze de auto voorbij zag razen. Op de bestuurdersstoel stond haar zoontje van twee. De wagen kwam de helling af doordat de peuter de versnelling in z'n vrij had gezet. Het voertuig boorde zich in twee andere auto's. En het ventje had niks. "He must have a guardian angel or nine lives." 2 y.o. 'driver' survives car crash
1:53:39 PM     |


Seksuele taboes

Neuken doe je zo ten spijt, praten over seks blijft moeilijk. Zelfbevrediging is taboe nummer-1. Zestig procent van de Nederlanders vindt het moeilijk om daarover te praten. Maar ook het gebruik van voorbehoedsmiddelen is een onderwerp dat, als puntje bij paaltje komt, niet wordt aangesneden. En da's best ernstig. En dat geldt natuurlijk ook voor een ander taboe: geslachtsziekten. De kennis over dit onderwerp is nihil, grapjes worden er wel gemakkelijk over gemaakt. Maar dat je via orale seks met een koortslip de pijnlijke en ongeneeslijke geslachtsziekte herpes kan overbrengen weet bijna niemand. Een groot taboe bij vrouwen is 'geen zin hebben in seks', lees ik. Maar ook: 'incontinentie en seks'. "Het is al een paar keer voorgekomen dat ik tijdens het vrijen urine verloor [...] Ik durf er niet met mijn huisarts of man over te praten. Dan maar liever even geen seks." Wat is jouw taboe?
9:38:51 AM     |



 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: