Loop uw neus achterna en kom rustig eens kijken in
  de
Cave van Kef !

Une bonne bouteille de vin sans fromage c'est un rendezvous sans femme !

Kaashandel Kef
Marnixstraat 192
1016 TJ Amsterdam
020 - 4200097

info@kaasvankef.nl
Openingstijden:
  wo - vr  12:00 - 20:00
zaterdag  10:00 - 18:00
   zondag  12:00 - 18:00

In de heropende Kefkelder adviseren wij u graag bij de samenstelling van uw bouquet kazen en de bijpassende wijn voor een etentje of feestje thuis. Alle accessoires (o.a. stokbrood, crackers en olijven) zijn voorhanden om het plezier compleet te maken. 
Van wo t/m zo kunt u een bijzonder kaasje proeven  - onder het genot van een lekker glaasje - en tevens uw wensen met ons bespreken. 

  Groepen vanaf  6 personen kunnen ook buiten deze openingstijden in onze kelder terecht. Kondig uw komst per telefoon of email aan, dan gaan wij zorgen voor kaas en wijn op de juiste temperatuur. Denk ook eens aan de mogelijkheid om uw kerstpakketten dit jaar een Frans tintje te geven. De kefkist is een smakelijk cadeau vol goede kaas en mooie wijn. 





De 52-jarige kaaskelder aan de Marnixstraat is op Koninginnedag 2005 weer open gegaan. Opgefrist en aangevuld. Met brood, delicatessen en wijn. Maar vooral met kaas. 
We bieden een exclusief assortiment uit alle windstreken, met daarbij een gedegen advies. Een ouderwetse speciaalzaak met een frisse kijk, en altijd met aandacht voor kwaliteit.
 
De Kefkelder  is al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Met een sfeervol zitje, een ruime keus aan wijnen en natuurlijk het peertje van Kef (Poire de St-Vrain).  Wij organiseren ook regelmatig proeverijen bij Kef of op locatie. Kom gerust langs om uw wensen door te nemen met Frank of Marike. Dat mag uiteraard  ook telefonisch of per e-mail (zie boven). 
 
Vous êtes la bienvenue !

 

Ons Assortiment


Witschimmel
Brie de Meaux
Brie de Melun
Brillat Savarin
Camembert le Val d'Ay
Camembert au Calvados
Coeur de Neufchatel
Chaource
Explorateur
Gaperon d'Auvergne
Pavé d'Affinois
Pierre Robert
Pont-l'Evêque
Saint Félicien
Tuma d'la Paja (Italia)

Roodflora
Ami du Chambertin
Le Petit Doruvael
Époisses
Langres
Limburger (Hervé)
Livarot
Maroilles
Morbier
Munster
La Petit Fiancé des Pyrénées
Reblochon de Savoie
St. Nectaire (bio)
Taleggio (bio)

Blauwader
Bleu d'Auvergne
Bleu des Causses
Bleu de Wolvega (bio)
Cabrales (Spanje)
Fourme d'Ambert
Gorgonzola Dolce (bio)
Persillé de Malzieu
Roquefort
Stilton (Engeland)

In de Keuken
Manchego
Noordhollandse overjarige
Parmigiano Reggiano
Pecorino (jonge, oude)


Bergkazen
Abondance
Appenzeller
Cantal Vieux
Comté groene band
Emmental (Zwitserland)
Gruyère Alpage
Moulis des Pyrénées
Salers Fermier
Tète de Moine
Tilsitter Havarti
Vacherin Mont d'Or

Geitenkazen
Afiletta de Corse
Almendrado del Mar (Spanje)
Banon à la Feuille
Bouchon Sancerre
Cabri Ariègeois
Chèvre Frais
Crottin de Chavignol
Pélardon des Cévennes
Pouligny-Saint-Pierre
Sainte Maure Cendré, Caprifeuille
Tomme de Chèvre
Valençay (Indre)
Rauwmelkse Brabantse Geitenkaas

Onze Specialiteiten
Fondue Kef  Spécial
Poire de St.Vrain (Marne)
Choix de Pâte's
Saucissons Sèches

Diversen
Biologische Boerenkazen
Brabantse Schapenkaas (bio)
Feta (Griekenland)
Mozzarella (Buffel)
Remeker (Belegen en Olde)
Saõ Jorge (Portugal)
Zoute Boter (La Baratte)


 
 
 

Design:
 Web-Txt.com
info@web-txt.com