Deze site wordt helaas niet meer bijgehouden. De meeste spelers van F2 spelen nu bij F1 en kunnen verder gevolgd worden op de site van DOB F1

V.l.n.r. Bram, Taco, Daniel, Job, Timo, Arsen, Jip, James(1), Kamil en Noad. Bruno (2) niet op de foto.
(Zoek met google op "DOB F2" om deze website te vinden zonder dat je de link hoeft te onthouden)
(1)James heeft begin Februari besloten om zijn sportcarriere voor te zetten als boardsurfer in Australië. (2)Bruno is eind Maart toegevoegd aan de selectie.
Klik voor YouTube filmpje over de mannen van DOB in de kleedkamer (28/01/08).

DOB F2 KAMPIOEN!
DOB F2 spelers schrijven geschiedenis en wordt door heel Nigtevecht gehuldigd voor hun kampioenszege.

olé, olé, olé! We are the champions, olé, olé, olé!

Nigtevecht, 5 Mei: DOB F2 - SDO F11 5 - 0
Deze wedstrijd hadden de F2 niet meer nodig om kampioen te worden maar ze konden het niet
laten en zorgen weer voor een overbluffende overwinning!

Bussum, 19 April: SDO F11 - DOB F2 0 - 3
Fel bevochten match levert 7de gewonnen wedstrijd op rij op!

Gemiste doelpunt kansen van Bruno, Timo, Taco en Noad tijdens de eerste helft.

Bram stunt met kopbal en Jip scoort 2 maal na dat hij inziet dat de keeper te ver uit het doel loopt

Nigtevecht, 12 April: DOB F2 - 's Gravenland F7 3 - 0
DOB pakt 3 punten dankzij slim voetbal en veel doorzettingsvermogen.

Jip doet er alles aan om de bal binnen het team te houden (klik voor uitvergroting).

Arsen en Noad scoren allebei door de keeper op een verkeerd been te zetten (2x klik voor uitvergroting)

Filmples met oefenpenalty van Kamil en Bram na afloop van de wedstrijd.
Nigtevecht, 29 Maart: DOB F2 - OSM F9 3 - 1
Aanvallend OSM brengt koppositie van DOB niet in gevaar.

Topscheidsrechter Robbie kijkt bij aanvang van de wedstrijd hoe aanvoerder Daniel de hand schudt van de 1ste speler van OSM (klik voor uitvergroting). Volledig eftal van OSM achtervolgt Taco en keeper Job heeft zijn mannen goed opgesteld voor OSM corner (Bram paal rechts, Bruno in 't midden en Noad paal links).

Timo, Taco en Bram lopen vrij en krijgen kansen om te scoren dankzij het goede werk van de verdedigers Arsen, Daniel, Bruno en Noad.

Coach Henk-Jan geeft in de kleedkamer aan hoe zijn jongens het beste de wedstrijd kunnen winnen (film links) en Arsen legt de bal in het doel na corner van Taco (film rechts).

Blaricum, 15 Maart: BVV ’31 F9 - DOB F2 0 - 10
Thuisploeg dubbel vet ingemaakt door DOB F2.

F2 heeft de wedstrijd rijkelijk gewonnen door de bal voortdurend door te spelen en te wachten op fouten van de tegenstanders.

Voorbeeldig gedrag van DOB F2 ouders langs de lijn en tijdens de rust; niks geschreeuw, getier of kleutergedrag :-)

Bram, Taco, Job en Jip gevolgd door Daniel en Timo vieren overwinning met verdiende ereronde (klik voor uitvergroting).

Weer of geen weer, Rijk is er als trouwste supporter van DOB F2 er altijd bij.

Kort filmpje over Job's tractatie voor zijn 8-ste verjaardag.

's Graveland, 16 Februari: 's Graveland F7 - DOB F2 0 - 2
Kleine maar verdiende uitoverwining in ijskoud 's Graveland na 40 minuten beuken op een muur van verdedigers.

Bram opent de score met schot dwars door een muur van verdedigers (klik voor uitvergroting).

De rust wordt gebruikt om even wat te drinken ondanks heftige kou.

Job (buiten beeld) weet op slinkse wijze de muur van 's Graveland naar zich toe te trekken en de bal bij Jip voor het doel te leggen die vervolgens zonder aarzeling het tweede doelpunt scoort (klik voor uitvergroting).

Maarsen, 9 Februari: OSM F7 - DOB F2 1 - 9
DOB F2 walst over OSM F7 heen. De thuisclub had weinig in te brengen en kon slechts lijdzaam toezien hoe de 1 - 9 tot stand kwam.

Top voetbal van Taco met maar liefst 3 doelpunten in minder dan 10 minuten speeltijd (klik voor uitvergroting).

Het doelpunt dat Jip met een sliding maakte (klik voor uitvergroting) was een van de vele prachtige speelmomenten tijdens de tweede helft. Zware tackle blokkeert Bram de toegang tot het doel (klik voor uitvergroting).

Nigtevecht, 26 Januari: DOB F2 - Blaricum F9 7 - 2
Verpletterende binnenkomst van DOB F2 in de jeugd competitie van de KNVB met 7 welverdiende goals.

Het elftal luistert aandachtig naar de voorbespreking van hun coach Henk-Jan.

De eerste helft ging aanvankelijk moeizaam totdat Taco de eerste goal maakte en Bram als aanvoerder het spel begon te leiden (klik voor uitvergroting 2x).

Coach Henk-Jan spreekt tijdens de rust zijn mannen toe.

De tweede helft was voor uitblinker Kamil die zich onuitputtelijk vrij speelde tot dat hij na een assist van Job zijn eerste goal van het seizoen maakte (klik voor uitvergroting 2x).

Weesp, 29 December: F2 speelt samen met de F1s tijdens het jaarlijkse Oliebollentoernooi van DOB Nigtevecht.
(Klik links voor vergroting en met Timo en Jip trots tussen de 2 groepsfotos)

Nieuwer ter Aa, 1 December: Nifta F1 - DOB F2 3 - 2
DOB F2 verliest nipt zijn eerste wedstrijd van het seizoen ondanks snelle goal van Jip uit een assit van Bram.

Nigtevecht, 24 November: DOB F2 - VIOD F2 3 - 2
Verdiende overwinning na fysiek zware wedstrijd.

V.l.n.r. Job juicht na het scoren van 2-0, vrijspel voor James, schot van Noad tegengehouden door VIOD keeper Casper.

Loenen, 17 November: de Vecht F8 - DOB F2 1 - 2
Zwaar bevochten uitoverwinning in Loenen a/d Vecht

V.l.n.r. Noad klaar voor het spel, Timo aan de bal, doelpunt van Job, aanval van DOB F2
Nigtevecht, 3 November: DOB F2 - de Vecht F10 8 - 1
Ondanks een sterk begin van de Vecht F10 liet DOB F2 wederom zien dat ze als een hechte groep spelen door maar liefst 8 maal te scoren.

V.l.n.r. Jip met snoiehard schot op doel, vreugde en verdriet na doelpunt van Bram (klik voor vergroting), magistraal voorzet uit corner.

V.l.n.r. "Jaap Stam waardig" werk van James de stopper, zoveelste schot op het doel van DOB F2 spits.

Knallend begin van het seizoen voor DOB F2

Job op weg naar zijn volgende doelpunt - fabuleuze voorzet van Arsen op Bram - schot op het doel van Timo - Tevergeefse poging van Gijs (de Vecht keeper) om bal buiten het doel te houden.

Deze site is een eigen initiatief van Eric, de vader van Bram. Voor vragen of suggesties, stuur een mail naar Eric.van.t.Hoff@xs4all.nl