Wedstrijd verslag “ Hiaten 1 ”  13 – 04 – 2002
Door Vincent

»Voor foto's van de dag, klik hier...

Groot nieuws
Jaja, eindelijk een keer met 5-0 gewonnen. En dat is geen toeval. Er waren namelijk opvallende dingen te bemerken. Te beginnen bij Michael Robbe. Hij heeft een reputatie als het gaat om dubbele fouten, want met een gemiddelde van 40 per wedstrijd.....:D. Maar nu sloeg hij maar een paar dubbele fouten. Dan Jurrien, die normaal elke volley het oosterpark in rost, sloeg zijn volley's netjes a la sampras het veld in. Dan Nick, die speelde iets beter als normaal, maar die speelt altijd al vast. En Vincent? Die was een klein beetje uit vorm:|. Maar toch hebben we gewonnen en dat mag wel even gezegd worden.
Verder was Rob afwezig. En dan winnen we gelijk met 5-0, laten we het maar houden op toeval.

Single 1:

Michael Robbe had in zijn eerste wedstrijd niet echt veel moeite met zijn tegenstander. Hij kwam echter wel met 1-0 achter en we zagen onze eerste punt al wegvliegen. Maar michael wist zich na de 1-0 achterstand snel te herstellen. Zijn einduitslag? 6-3 6-0.

Single 2:
Nick van Noorloos won zijn partij ook vrij overtuigend. Zelf dacht ik dat zijn tegenstander beter was, maar dat bleek achteraf vals alarm.
____________
Tussenstand :

Zo, 2-0. Die 2 punten hadden we alvast. En met enkele sterke dubbels, hadden we natuurlijk alle kans op de overwinning. Jurrien en Vincent gingen na de twee enkels gelijk de baan op om de overwinning veilig te stellen.

Dubbel 1:
In de eerste set hadden Jurrien en Vincent vrij weinig tegenstand. Het ging wel goed en dan bleek ook wel uit de stand van eerste set. In de tweede set kreeg Jurrien een plotselinge vormcrisis. Maar ook die kwamen we te boven:D. Uiteindelijke stand: 6-2 6-3.

Dubbel 2:
Nou, de overwinning is binnen dachten Michael en Vincent. En dat was aan het spel af te merken. Ondanks de drie tegengames, een vrij makkelijk overwinning. 6-2 6-1.

Ja, 4-0. Wat moet ik nog meer zeggen? De kans op 5-0 is er, maar kunnen Jurrien en Nick met de druk omgaan in de laatste wedstrijd. Heeft Hiaten nog zin om de eer te redden??? Met deze vragen gingen we de laatste ronde in...
__________

Dubbel 3:
Jurrien en Nick konden wel degelijk met de druk omgaan. Al was de partij niet makkelijk. Met een moeizame 6-3 6-4, ging oudelande met 5-0 "naar huis".