Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar

Greg Halman slaat tweede ML-homerun
English
TORONTO, Ontario (Canada) - Outfielder Greg Halman heeft zijn tweede Major League-homerun geslagen. Afgelopen dinsdag, met de Seattle Mariners op een 2-1 achterstand, sloeg Halman een 3-run homerun in de eerste helft van de tweede inning op starter Brett Cecil van de Toronto Blue Jays om de M's een 4-2 voorsprong te bezorgen. Even later homerde ook Brendan Ryan om de stand op 5-2 te brengen. Maar in de zevende inning kwamen de Blue Jays langszij en wonnen met 6-5 in 14 innings, waardoor de wedstrijd na 4 uur en 21 minuten werd afgesloten.

Voor Halman was de homerun zijn 20ste honkslag van het seizoen sinds hij begin juni werd opgeroepen en op 5 juni in zijn eerste wedstrijd speelde. Sindsdien speelde Halman bijna dagelijks als midvelder van de Mariners en heeft dit seizoen tot nu toe aan 40 wedstrijden deelgenomen. Halman sloeg zijn eerste homerun op 15 juni op eigen veld tegen de Los Angeles Angels of Anaheim.