Re: weet je wat ik hier mis?

Arthur van Kruining


Subject: Re: weet je wat ik hier mis?
From: arthurvk@xs4all.nl (Arthur van Kruining)
Date: 12 Nov 1996 11:39:24 +0100
Message-ID:   <19961112113924593251@ztm01-21.dial.xs4all.nl>
Organization: 1
Newsgroups:   nl.eeuwig.september


Eric Boon <ericb@sci.kun.nl> wrote:

> Euh.. heeft iemand een receptje voor aanstalten? 

Maar natuurlijk. Kijk eens hier...

Gekookte aanstalten in beuksaus

4 aanstalten
1 fandango
1 hand
1 open raam
500 g toiletten
1 eetlepel buit
1 extra dimensie
250 g magere beuk
1 ei
2 dancing shoes
1 kilo vertaalde Borges
1 hoofdprijs
1 geslaagde reincarnatie
100 g kok
1 gevorderde tennisspeler 
geen gebakken peren
versgemalen goed
overbodig vinyl
zout
vet
sop

Was de hand in onschuld, snij de vingers in dobbelstenen en doe de
fandango in een potje met vet. Werp dit uit het raam. Raak de buurman
die aanstalten maakt om per automobiel naar zijn arbeidsplaats af te
reizen. Neem 4 aanstalten van de bewusteloze en laat ze in sop gaar
koken. Maak ondertussen de toiletten schoon. Leg er de vingerblokjes op
en verdeel de buit op en om de toiletten. Smoor dit 10 a 15 minuten in
een braadkiem. (Een vuurwok mag ook, maar levert u 50 strafpunten op.)
Voeg er de aanstalten, een extra dimensie en een kwart pilaar zout aan
toe; gooi de beuk erin, kluts je eitje erdoorheen, dance the night away,
lees een goed boek, reis geheel verzorgd naar Tahiti, sterf, herrijs,
smelt je platen van Aerosmith en de Dire Straits, strooi goed erover, en
vooral: blijven roeren. Tot je een ons weegt. Kruip door de gehaktmolen
(verwijder eerst de pit) en smeer jezelf uit over het geheel. Op hoog
vuur bakken, tot je een knapperig goudbruin laagje vormt. Roep de
tennisser zoals op het pak staat aangegeven en laat hem serveren. 

Bon appetit!
  
Proost,
Arthur.