nieuwsbrief Nieuwsbrief mei
   
Nieuwsbrief nr 98 - 7 mei 2010
Nieuw: Internetvraagbaak voor klanten
Steun het burgerinitiatief van XS4ALL
Column: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker
Mactip: Waar staat dat bestand?
Nieuw: InternetVraagbaak voor klanten

XS4ALL start vandaag een nieuwe service: de InternetVraagbaak! Stel hier telefonisch al uw vragen over internet - of u nu een beginnende internetter of een doorgewinterde techneut bent. De service is 100% XS4ALL: u krijgt uitsluitend XS4ALL-medewerkers aan de lijn met veel ervaring en expertise. Het gebruik van de InternetVraagbaak is bij uw abonnement inbegrepen.

Steun het burgerinitiatief van XS4ALL

Betere en bredere toegang tot muziek en films op internet. Onder de naam ‘Muziek en film 4ALL’ is XS4ALL een burgerinitiatief gestart met het doel de muziek- en filmindustrie bij wet te verplichten om muziek en film direct bij de lancering online beschikbaar te stellen. Tegen een redelijke vergoeding kan iedereen dan deze muziek en films altijd beluisteren en bekijken. Als 40.000 mensen zich aansluiten, komt het initiatief op de agenda van de Tweede Kamer. Geef uw steun op www.muziekenfilm4all.nlLeuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker
Column door Bob Overbeeke

Zit u al op Facebook? U kunt er een profiel bijhouden, uw internationale vrienden laten zien wat u doet en waar u uithangt, en spelletjes spelen. Kortom een leuke netwerksite. Niks meer aan doen hoor je de 400 miljoen leden denken. Maar de oprichter van Facebook ziet dat anders.Veiligheidstip
Het ideale wachtwoord bestaat uit een combinatie van cijfers, (hoofd)letters en symbolen én is makkelijk te onthouden! Hoe u dat voor elkaar krijgt, leest u op onze veiligheidspagina's.
Lees verder
Veiligheids-checklist
 
XS4ALL-medewerkers in nieuwe campagne

In onze nieuwe tv-spot ziet u onze eigen medewerkers! Vanaf 10 mei is de spot te zien op televisie, maar u krijgt alvast een preview.
Bekijk de tv-spot

Ubuntu Releaseparty

Ubuntu is een besturingssysteem dat staat voor toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Alles leren over Ubuntu en gratis installatie? Kom naar de Releaseparty op zaterdag 29 mei in Ede, met lezingen, workshops, ondersteuning en demonstraties voor beginnende en gevorderde Ubuntugebruikers.
www.releaseparty.eu
www.ubuntu-nl.org

Geklikt
Foursquare
Ontmoet vrienden en ontdek nieuwe plekken.
Feest.je
De leukste spots & feestjes! Check in en kijk waar je vrienden zijn.
 
Tip

Voor € 15,- per maand belt u bij XS4ALL onbeperkt naar alle vaste nummers binnen de Benelux.
Interesse? Kijk hier

dots
Mactip: Waar staat dat bestand?
Door Herwin Lans

Spotlight vindt (bijna) alles wat in uw thuismap staat, maar hoe vindt u nu de locatie van alles wat Spotlight heeft gevonden? Dat kan op verschillende manieren. Zoek met Spotlight, selecteer het bestand en toets cmd+R: de Finder opent en laat zien waar het bestand staat. Wat ook kan: open het bestand, houd de cmd-toets ingedrukt en klik dan op de titel/bestandsnaam van het venster. U ziet een lijst met mappen die begint met de map waarin het bestand staat en eindigt met uw harde schijf.dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
http://twitter.com/xs4cso
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter. Storingen staan ook op teletekstpagina 444 van Net 5.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing