Nieuw: Begin Gemist en handige App voor WebTV. Juni is onze filmmaand! Technisch specialist Jesse geeft wifi-tips. Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
XS4ALL introduceert Begin Gemist
Overal in en om het huis kijken met WebTV
Geen zin in het WK? Juni is onze filmmaand!
Bekijk uw dataverbruik van Mobiel Internet
FRITZ!Fon: ideale DECT telefoon voor uw modem
XS4ALL introduceert Begin Gemist
U hoeft zich niet meer te haasten om op tijd een TV-programma te bekijken. Met Begin Gemist kijkt u gewoon vanaf het begin, zelfs als de uitzending al bijna is afgelopen. Nu bij TV van XS4ALL.
Begin Gemist nu bij TV van XS4ALL
Overal in en om het huis kijken met WebTV
Handig: de nieuwe App voor WebTV van XS4ALL U kijkt alle populaire zenders op uw iPhone, iPad (Mini) en iPod Touch, overal in en om het huis. De App is beschikbaar in de iOS App-store.
Bekijk en download de XS4ALL WebTV App
Geen zin in het WK? Juni is onze filmmaand!
Vanaf 2 juni kunt u 10 topfilms kijken voor een zomerse prijs: €2,49 per film! Met o.a. Gravity en Het Diner. U vindt de films onder Videotheek > Acties > Juni zomeractie. En Videoland Unlimited en het Pluspakket zijn nu 2 maanden gratis.
Zenderpakketten bij TV van XS4ALL
Bekijk uw dataverbruik van Mobiel Internet
Onze 30.000 Mobiel Internet klanten kunnen nu hun dataverbruik inzien in het Service Centre. Dit kan op dag- en maandniveau. U kunt checken hoeveel u in de huidige maand al verbruikt hebt. Hebt u de datalimiet overschreden, dan ziet u dat ook. De snelheid wordt dan verlaagd.
Naar het Service Centre
FRITZ!Fon: ideale DECT telefoon voor uw modem
Denkt u over een nieuwe telefoon? Uw FRITZ!Box modem heeft een DECT-basisstation dat optimaal werkt met de FRITZ!Fon. Dit toestel geeft de beste gesprekskwaliteit. De FRITZ!Fon is verkrijgbaar in de FRITZshop, vanaf € 45.
Naar de FRITZshop
 
4 juni 2014

Wifi-tips van Jesse

In NRC geeft onze Technisch Specialist Jesse van der Berg een aantal wifi-tips. Bijvoorbeeld: zoek een rustig kanaal. Veel wifi's zitten elkaar dwars op dezelfde frequentie waardoor de verbinding langzamer wordt.

Meer tips over wifi

Kijk deze maand gratis naar Travel Channel

Op Travel Channel ziet u reisbestemmingen voor zowel avontuurlijke reizigers als luxepaardjes. Kijk gratis naar deze Pluspakketzender in juni. Vanwege het WK is er elke maandag om 20 uur de special: This is Brazil. U vindt de zender op kanaal 114.

Ontdek Nat Geo Wild

Van 1-14 juni kunt u op kanaal 116 gratis kijken naar Nat Geo Wild, met de beste documentaires over de natuur, wilde dieren en de toekomst van onze planeet. Nu met speciale aandacht voor wildlife in Brazilië.

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing