Deze maand: actie TV met Pluspakket, gratis kijken naar tennistoernooi en gegevens Bewaarplicht onbetrouwbaar. Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
6 maanden gratis TV + 2 maanden Pluspakket
Bewaarplicht-gegevens eenvoudig te manipuleren
Uitgelegd: het menu van TV van XS4ALL
Uitreiking Internet Scriptieprijs op Symposium
6 maanden gratis TV + 2 maanden Pluspakket
Met interactieve TV van XS4ALL kijkt en pauzeert u wanneer u wilt. Als u nu bestelt kijkt u de eerste 6 maanden gratis én kunt u 2 maanden gratis genieten van het Pluspakket, met 46 extra zenders en Programma Gemist tot 10 dagen.
Meer info en bestellen
Bewaarplicht-gegevens eenvoudig te manipuleren
Journalist Brenno de Winter van nu.nl heeft met onze medewerking ontdekt dat gegevens die opgeslagen worden voor opsporing eenvoudig te manipuleren zijn. Een vervalst ‘afzender-nummer’ waarmee hij belde kwam terecht in de database.
Lees verder op de blog
Uitgelegd: het menu van TV van XS4ALL
In deze instructievideo krijgt u extra uitleg over het menu van Televisie van XS4ALL. Ook ziet u hoe de belangrijkste functies werken.
Bekijk de instructievideo
Uitreiking Internet Scriptieprijs op Symposium
'Internetrecht bestaat niet' is het thema op het Symposium Internet en Recht, georganiseerd door Brinkhof Advocaten en XS4ALL. Ook wordt de Internet Scriptieprijs uitgereikt. Op 20 februari in De Balie, Amsterdam. Toegang gratis.
Aanmelden voor het Symposium
 
10 februari 2014

Kijk van 10-16 feb gratis naar tennistoernooi

Game, set and match! Al onze TV-klanten kunnen van 10 t/m 16 februari gratis kijken naar het grootste tennistoernooi van Nederland, het ABN Amro tennistoernooi. Schakel dus direct in op kanaal 234 van Sport1, want ook diverse top 10-spelers zijn van de partij!

Steeds sneller internet

We blijven hard werken aan de verbetering van onze internetverbindingen. Op veel locaties komen regelmatig hogere snelheden beschikbaar. Wilt u weten wat er mogelijk is op uw adres? Doe dan de postcodecheck op onze website. Voor een overstap gaat u vervolgens naar abonnement wijzigen.

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing