Met een nieuw belabonnement, nieuwe voetbalpakketten van FOX en het laatste nieuws over de BREIN-zaak. Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
Nieuw: onbeperkt bellen naar vast en mobiel
Nieuw: FOX en FOX Sports voetbalpakketten
Hoger Beroep BREIN-zaak juridisch spektakel
Wetsvoorstel: de politie mag hacken
Nieuw: onbeperkt bellen naar vast en mobiel
We hebben een mooi nieuw abonnement: Bellen Onbeperkt Benelux. Hiermee belt u voor € 17,50 per maand met uw vaste lijn onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in de Benelux.
Naar de belabonnementen
Nieuw: FOX en FOX Sports voetbalpakketten
Nieuw in het TV-basispakket is de zender FOX, met films, series en sportprogramma’s. Ook zijn er 3 nieuwe extra voetbalpakketten: FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International en een combipakket. Nu voor een aantrekkelijke prijs
Fox Sports en andere TV-pakketten
Hoger Beroep BREIN-zaak juridisch spektakel
Op 20 september was de zitting in hoger beroep in de zaak van XS4ALL en Ziggo tegen BREIN over de blokkade van de website van de Pirate Bay. Onze woordvoerder Niels Huijbregts was er natuurlijk bij.
Lees de blog 'Juridisch spektakel'
Wetsvoorstel: de politie mag hacken
Op 2 mei 2013 is het conceptwetsvoorstel Computercriminaliteit III gepubliceerd, waarin onder andere aan de politie de zogenaamde ‘hackbevoegdheid’ wordt verleend.
Column door Rade Obradovic van Clinic
 
8 oktober 2013

2 maanden gratis Film1

Film1 biedt 5 kanalen van films uit de grootste en nieuwste filmbibliotheek van Nederland. Film1 is als extra pakket te bestellen bij TV van XS4ALL. Probeer Film1 nu 2 maanden gratis.

Meer info en bestellen

65.000 IPv6-gebruikers

Geen andere provider in Nederland heeft zo veel actieve IPv6-gebruikers als XS4ALL: 65.000. Een goede zaak, want ongemerkt gaat er steeds meer verkeer over IPv6. Sinds mei 2012 staat IPv6 standaard aan bij nieuwe aansluitingen. Gebruikt u al IPv6?

Meer over IPv6

Check uw gegevens

Zijn uw contactgegevens in ons Service Centre nog correct en compleet? Via uw mobiele nummer kunnen we u snel en makkelijk helpen, bijvoorbeeld als u uw wachtwoord kwijt bent.

Naar het Service Centre

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing