Deze maand onder meer aandacht voor Mobiel Internet, de 100 films actie op Televisie en het Internet Protection Lab. Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
Nieuw: Mobiele WiFi
100 films voor € 0,-.
Bescherming domeinnamen
XS4ALL fotowedstrijd: kies uw favoriete foto!
Het Internet Protection Lab in actie
Nieuw: Mobiele WiFi
Bij Mobiel Internet leveren we ook nieuwe apparatuur, zoals Mobiele WiFi. Deze werkt als een online werkplek tot 8 aansluitingen. Na installatie kunt u binnen een paar minuten volledig mobiel werken, met uw device. Handig op plekken zonder vaste aansluiting.
meer informatie
100 films voor € 0,-.
Bestel nu TV van XS4ALL bij Internet Extra en kijk een jaar lang 100 films, series, documentaires, concerten en cabaretshows voor € 0,-. In de thuisvideotheek van TV van XS4ALL staan er 4.000 voor u klaar. Aan u de keuze!
TV van XS4ALL
Bescherming domeinnamen
Met de groei van internet is ook het belang van domeinnamen sterk toegenomen. Een opvallende of goed klinkende domeinnaam kan vele bezoekers opleveren.
Column door Wout Olieslagers van Clinic
XS4ALL fotowedstrijd: kies uw favoriete foto!
De vijf beste foto's van de maand mei zijn bekend! Kies uw favoriete foto uit de vijf genomineerden door te stemmen. De wedstrijd loopt gewoon door: wij roepen iedereen op mee te doen!
Stemmen
Het Internet Protection Lab in actie
Goed nieuws: het Internet Protection Lab, gelanceerd in 2012, is met een aantal projecten van start gegaan. Het Lab helpt het werk van journalisten, bloggers en activisten in repressieve landen veiliger te maken.
Lees verder
 
10 juni 2013

Helpdesktip

Onze website is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone en tablet. Maak op uw smartphone of tablet een favoriet aan van de helpdesk pagina zodat u deze altijd bij de hand heeft.

Naar de helpdesk

Alles van me weten?

“Ze mogen alles van me weten!”, is een veelgehoorde uitspraak. Maar is dat nu echt zo? Het beschermen van persoonlijke gegevens staat weer volop in de belangstelling.

Lees verder

Wachtwoord kwijt?

Vraag een nieuw wachtwoord aan via onze site. U ontvangt een code per brief, sms of e-mail, waarmee u eenmalig uw wachtwoord kunt resetten. Uiteraard gebruiken we alleen contactgegevens van u die bij XS4ALL al bekend zijn.

Wachtwoord resetten

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing