nieuwsbrief Nieuwsbrief april
   
Nieuwsbrief nr 122 - 6 april 2012
Glasvezel breidt zich uit
Vraag het de InternetVraagbaak
Column: De Wet van Dam. Meer vragen dan antwoorden?
MacTip: Snel accenten op klinkers in OS X 10.7
Glasvezel breidt zich uit

Glasvezel breidt zich uit Razendsnel internet via glasvezel wordt op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. De komende tijd staan op de planning o.a. Lelystad, De Bilt, Woensdrecht en Someren. Wilt u weten wat er in uw woonplaats gebeurt? Ga naar onze website, klik op 'bestel' en vul uw postcode in.Vraag het de InternetVraagbaak (IVB)

Geef uw mening over XS4ALL Onze IVB-medewerkers krijgen de leukste vragen. "Help, mijn beeld is 180 graden gedraaid!" (Oorzaak: de kat stond op ctrl-alt-pijltje naar links). Er zijn ook technische uitdagingen. Een IVB-er vertelt: "Een klant wilde laatst op z'n werk een IP-camera installeren tegen inbraak. En de camera automatisch een mail laten sturen wanneer hij beweging detecteert. Dat is ons gelukt! Heb ik zelf ook veel van geleerd."


Column: De Wet van Dam.
Meer vragen dan antwoorden?

Door Joost van Eymeren van de Clinic

De cloud en de consument Sinds 1 december 2011 is de Wet van Dam van kracht. Op grond van deze wet mag een consument een stilzwijgend verlengd contract elke maand opzeggen, ongeacht de algemene voorwaarden. De Clinic krijgt veel vragen binnen over de toepasbaarheid van deze wet.MacTip: Snel accenten op klinkers in OS X 10.7
Door Herwin Lans

In OS 10.7 krijgt u accenten op de klinkers zoals dat ook gaat op een iPhone: houd de toets vast en er verschijnt een zwevend venster met de beschikbare accenten op de letter. Handig, maar niet als u vaak 'heeeeeeeeeee man', of 'jaaaaaaaaaaaa toch' schrijft.Tip: Gebruik uw mobiel als DECT-handset
Maak van uw mobiel een extra toestel voor in huis met de app Fritz!App Fon. U belt met uw vaste nummer over het draadloze netwerk van uw FRITZ!Box-modem.
Download Fritz!App Fon
 

Abonnementsnamen Bellen

De belabonnementen VoIP Out, Flat Fee Small en Flat Fee Medium heten per april 2012 respectievelijk Bellen Basis, Bellen Onbeperkt en Bellen Onbeperkt Plus. Hebt u nu een belabonnement, dan verandert er niets aan de prijs of het contract.
Bekijk de belabonnementen

Hulp bij hack van nu.nl

Op 14 maart is www.nu.nl een paar uur gehackt geweest. Hebt u de site tussen 10:30 en 13:45 bezocht, dan kan uw systeem besmet geraakt zijn met een variant van de 'Sinowal' malware. Tips van onze security officer.
Lees verder

IPv6: activeer het nu!

Ruim 18.000 klanten hebben IPv6 geactiveerd. Daarmee loopt XS4ALL voorop in de uitrol van IPv6. Ook u kunt IPv6 activeren.
Lees verder

Nieuwe campagne: XS4ALL sinds 1993

Hebt u ons nieuwe filmpje al gezien? XS4ALL-collega Aaron raast met een step en een fraaie handstand langs beelden uit onze geschiedenis.
Bekijk de video

 

Nieuwsbrief
Voor aan-, afmelden, een HTML- of tekstversie: ga naar ons Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'. https://service.xs4all.nl
  Let op veiligheid
Stel altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing