nieuwsbrief Nieuwsbrief augustus
   
Nieuwsbrief nr 114 - 16 augustus 2011
Glas komt eraan
Pinnen nu ook via gewone verbinding
Column: In welk hokje past Google?
MacTip: Fout e-mailadres uit Mail verwijderen
Glas komt eraan

We zijn al een tijd druk bezig met glasvezel. Inmiddels hebben we glasverbindingen geïnstalleerd om de stabiliteit te testen. Als alles goed gaat, kunnen wij voor 1 november glas gaan leveren aan klanten bij wie een aansluiting voor glas is aangelegd. Glasvezel is nu beschikbaar voor ruim 600.000 huishoudens in Nederland. Wilt u checken of er bij u al glas ligt? Of hebt u vragen over glasvezel? Kijk dan op Glasvezel van XS4ALL.Pinnen nu ook via gewone verbinding

de techniek staat voor nietsXS4ALL biedt Pinnen nu ook via een gewone internetverbinding, zonder extra kosten voor een speciale pinlijn. En onze partner Sepay heeft een mooi introductie-aanbod voor XS4ALL-klanten: Bestelt u voor 15 oktober, dan krijgt u de pinpad cadeau. Dit aanbod is geldig in combinatie met de aanschaf van een pinabonnement en transactiekostenbundel bij Sepay.Column: In welk hokje past Google?
Door Bob Overbeeke

de techniek staat voor nietsFacebook, Hyves en Twitter in één, kan dat? Als het aan Google ligt vandaag al met Google+. Als u nog geen uitnodiging voor de sociale dienst Google+ heeft ontvangen, hoeft u zich niet te schamen. Slechts ongeveer 1% van de NL internetters zit op het sociale Google+. Maar omdat Google+ groeit als kool, kan binnenkort zomaar een uitnodiging van een bekende in uw mailbox ploffen. Loont het om die uitnodiging dan aan te nemen?TIP: Veiligheid
We krijgen weer veel meldingen van phishing. Het gaat daarbij om e-mails en websites die van een betrouwbaar bedrijf lijken te zijn en vragen naar uw gegevens zoals loginnaam, wachtwoord en creditcard. Ga er niet op in!
Lees de Veiligheidspagina's
 

We zijn verhuisd!


XS4ALL is verhuisd naar een nieuw pand vlakbij station Sloterdijk in Amsterdam. In het weekend van de verhuizing reed een stoere XS4ALL-bus door Amsterdam met aan boord de InternetVraagbaak. Het weekend daarop organiseerden we een Garage Sale . Lees er alles over op onze blog!
Lees verder

HotSpots: kosteloos Mobiel Internet

Hebt u een smartphone of tablet maar geen Mobiel Internet? Dan zijn de KPN Hotspots erg interessant voor u. Als XS4ALL-klant heeft u op meer dan duizend locaties gratis toegang tot mobiel internet via KPN Hotspots. U vindt de ruim 1.000 HotSpots overal in Nederland: op Schiphol, bij NS-stations, wegrestaurants, in hotels en recreatieparken. Het aanbod breidt zich steeds verder uit.

Alles over HotSpots

Geklikt
Nieuwe behangetjes voor uw computer
Wallbase: wallpapers
Kuvva: Nog meer wallpapers.
MacTip: Fout e-mailadres uit Mail verwijderen
Door Herwin Lans


Mail onthoudt elk adres dat u ooit hebt gemaild. Da's fijn, want voortaan hoeft u slechts een paar letters te tikken en Mail vult het adres vanzelf aan. Deze feature wordt irritant als u ooit een verkeerd mailadres hebt ingevuld en Mail elke keer dit foute adres aanvult. De oplossing: verwijder dit foute adres uit het zogenaamde Geadresseerdenoverzicht. Open Mail, klik in de menubalk op Venster en kies Geadresseerdenoverzicht. Selecteer het verkeerde e-mailadres en klik dan links onderin op Verwijder uit lijst.

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing