nieuwsbrief Nieuwsbrief mei
   
Nieuwsbrief nr 111 - 5 mei 2011
Workshop: Haal meer uit uw Mac!
ServicePlus verbeterd
Column: Stoppen met Facebook
MacTip: Minuscule aanpassingen aan helderheid en geluid
Workshop: Haal meer uit uw Mac!

XS4ALL organiseert op 26 mei een Mac-workshop. U krijgt allerlei tips om veilig en slim gebruik te maken van uw Mac. En u komt alles te weten over de handigste Apps. De workshop is speciaal bedoeld voor klanten, maar ook introducés zijn welkom. De kosten (normaal gesproken 100 euro p.p.) zijn voor u en uw introducé slechts 25 euro per persoon. De Mac-workshop wordt gegeven op het kantoor van XS4ALL in Diemen. Meld u direct aan!ServicePlus verbeterd

Goed nieuws over ServicePlus: Als uw verbinding wegvalt, schakelt uw modem nu automatisch over naar Mobiel Internet. U hoeft alleen zelf de snelheid te verhogen naar 3,6 Mb/s. Zodra de storing voorbij is, schakelt de FRITZ!Box automatisch weer terug naar uw gewone internetverbinding. Reken bij elke omschakeling op 3 minuten voor de andere verbinding actief wordt. Let op: installeer voor dit automatisch schakelen de nieuwe firmware voor de FRITZ!Box 7340. Met onze dienst ServicePlus bent u altijd online, zelfs bij een storing. Ook kunt u gebruik maken van de modem omwisselservice: binnen 4 uur een nieuw modem.Column: Stoppen met Facebook
Door Bob Overbeeke


Stoppen met facebook.In 2008 kwam Luis Suarez in het nieuws door te stoppen met e-mailen. Als medewerker van computerbedrijf IBM moet dat een flinke klus zijn geweest, maar hij kreeg veel bijval van collega's voor zijn besluit. Hij reisde de wereld over om aan volle zalen uit te leggen hoe hij het stoppen met e-mail had klaargespeeld. Ik ben benieuwd wat het effect is van de Nederlanders die de laatste tijd stoppen met Facebook en Twitter...Helpdesktip
Wist u dat onze Technische Helpdesk nu 7 dagen per week bereikbaar is van 8 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds?
Contact met de Helpdesk
 
 


Op 8 juni organiseert the Internet Society (ISOC) de Wereld IPv6 dag. De dag is bedoeld om het gebruik van IPv6 te stimuleren én te testen. Ook XS4ALL laat van zich horen op Wereld IPv6 dag.
Lees verder

Televisie van XS4ALL

Ons aanbod is nu compleet: Internet, Bellen én Televisie. Ook bij Televisie kunt u rekenen op de vertrouwde XS4ALL kwaliteit en service. U hebt al Televisie vanaf 15,- per maand (en eenmalig 50,-). De TV-ontvanger is tijdelijk met harddiskrecorder voor 200 uur opnemen.

Meer informatie en bestellen

Teeven wil downloadverbod

Staatssecretaris Fred Teeven wil een downloadverbod invoeren. Maar om downloaders te pakken zijn technische middelen nodig die een inbreuk maken op de privacy van elke internetter. Is dat gerechtvaardigd, zeker zolang de entertainmentindustrie niet met goede alternatieven komt? Lees de visie van Margreth Verhulst, PA-adviseur bij XS4ALL.
Naar de XS4ALL Weblog

MacTip: Minuscule aanpassingen aan helderheid en geluid
Door Herwin Lans


Voor sommige fijnproevers zijn de stappen om het geluid van de Mac en de helderheid van het beeldscherm te bepalen net niet goed. Door Shift en de alt-toets vast te houden en dan op de toetsenbordknoppen te drukken voor beeld of geluid krijgt u meer controle. In plaats van één blokje per keer, is de verandering nu 1/4 blokje per keer.

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing