nieuwsbrief Nieuwsbrief januari
   
Nieuwsbrief nr 107 - 12 januari 2011
XS4ALL-directeur Theo de Vries over 2011
Vernieuwingen op www.xs4all.nl/klant
Column: Een doorlopend oud en nieuw feest
MacTip: Printen naar pdf-bestand
XS4ALL-directeur Theo de Vries over 2011

Mijn allergrootste wens voor 2011? Happiness4ALL natuurlijk. En onze bedrijfswens voor 2011 is: Meer, sneller en beter internet voor al onze klanten, een wens die ik al eerder heb uitgesproken. Meer internet: dankzij de nieuwe dienst ServicePlus blijft u ook tijdens storingen online én vanaf het 2e kwartaal gaan we TV leveren. Sneller internet: in 2011 beginnen we in een aantal regio's met glas waarover je alle XS4ALL-diensten incl. TV kunt krijgen. Beter internet: het hele jaar zullen we onafgebroken bezig zijn om onze service te verbeteren. In het netwerk maar vooral in de dienstverlening daaromheen. Gelukkig zijn deze wensen vastgezet in plannen waar we al maanden keihard aan werken. Ik weet daarom zeker dat mijn wensen uit gaan komen!

Vernieuwingen op www.xs4all.nl/klant

Op onze website, in het gedeelte ‘voor klanten’ voeren we een aantal verbeteringen door. Het doel is dat u nog makkelijker informatie kunt vinden over het wijzigen van uw abonnement, het bestellen van een extra dienst en wat u moet doen bij een verhuizing. En nog veel meer. De aanpassingen zijn mede gebaseerd op de input van klanten via ons platform Yellow Spaces. De verbeterslag is nog in volle gang, maar u kunt al een aantal vernieuwingen zien op de website.Een doorlopend oud en nieuw feest
Column door Bob Overbeeke


Amerikanen maken vaak als eerste kennis met nieuwe internetontwikkelingen. Maar er is een website die zij nog niet kunnen gebruiken en wij wel. Een website die er eigenlijk al tien jaar geleden had moeten zijn, waarmee je overal muziek luistert en ontdekt: Spotify. Tijdens oud en nieuw, toen ik mijmerde over het oude en nieuwe jaar, bedacht ik dat Spotify eigenlijk een doorlopend oud en nieuw feest is.Helpdesktip

Wilt u uw wachtwoord wijzigen?
Bent u uw wachtwoord kwijt? Kijk op deze helppagina over uw wachtwoord bij XS4ALL.

Lees verder
 
 
Oplossing speurtocht

Hebt u de speurtocht uit de laatste nieuwsbrief kunnen oplossen of bent u gestrand?
Hier volgen de juiste antwoorden:
1. ta (TiTaTovenaar)
2. ufa (zie adres in Google Maps)
3. ah (Hamed Saber)
4. au (Astronomical Unit)
5. 1845
Hiermee vormt u de URL: www.xs4all.nl/taufaahau1845


XS4ALL en SimPC

XS4ALL levert tegenwoordig internetverbindingen aan SimPC. Deze computer blinkt uit in gebruiksgemak en is met name bedoeld voor mensen die nooit eerder met een computer hebben gewerkt. SimPC zorgt voor de service en support, XS4ALL levert de bijbehorende verbinding.
Meer over SimPC.


Geklikt
Hip! Het laatste nieuws op het gebied van lifestyle & design:
The Cool Hunter
Wallpaper
Style Cowboys
Design Spotter
dots
MacTip: Printen naar pdf-bestand
Door Herwin Lans


Een papierloos kantoor bestaat helaas niet. Iedereen moet wel eens iets afdrukken. In Mac OS X is het mogelijk om een pdf te maken van alles dat te printen is. Kies in het afdrukmenu links onderin voor de knop 'PDF' en kies dan voor 'Bewaar als pdf'. Via 'Beveiligingsopties' stelt u eventueel een wachtwoord in voor het openen, afdrukken of kopiŽren van teksten uit de pdf.

dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing